Hakusanamainonnan osaaja / harjoittelija

Mainonnan tiimissämme on paikka avoinna juuri sinulle!

Tiimissämme pääset toteuttamaan hakusanamainontaa (Google & Bing) sekä Facebook-mainontaa (Facebook & Instagram) ja laajentamaan osaamistasi oman mielenkiinnon mukaan.

OSAAVA TIIMI, VASTUUTA JA KASVUA!

Pääset osaksi joukkuetta, jossa on tulospohjaisen markkinoinnin ammattilaisia, vahvaa analytiikkaosaamista ja yhteisenä nimittäjänä intohimo verkkokauppoja kohtaan.

Tulet olemaan tärkeä osa asiakkaidemme kasvussa. Pääset myös ottamaan koppeja monipuolisesti erilaisista asiakkuuksista, projekteista hakusanamainonnan, Facebook-mainonnan ja analytiikan saralla.

MITÄ EDELLYTÄMME SINULTA?

Hakusanamainonnan valmis osaaja: Yksinkertaista, kerro hakemuksessasi, kuinka hyvä olet!

Hakusanamainonnan tuleva osaaja: Kerro vapaasti, mikä tekee sinusta tulevaisuudessa mainonnan rautaisen ammattilaisen ja miksi olet kiinnostunut avoimesta positiosta.

Lisäksi arvostamme luonnollisesti seuraavia asioita
– Intohimoa verkkokauppaan ja kansainväliseen kasvuun
– Kiinnostusta analytiikkaan & laskentaan
– Loppumatonta halua kehittää itseäsi
– Asennetta. Taitoja voimme opettaa, asennetta emme. “Figure it out”
– Kykyä suunnitella ja toteuttaa laajoja projektikokonaisuuksia mainonnassa
– Kykyä kommunikoida hyvin suomeksi ja englanniksi. Ruotsi on iso plussa! Muut kielitaidot ovat erittäin tervetulleita, eritoten venäjä, saksa, korea, kiina. (Toimistomme kieli on englanti)
– Kokemusta verkkokaupoista joko työn tai opiskelujen kautta.

MITÄ SAAT?

Pääset osaksi kahdenkymmenen hengen tiimiä, jossa saat haastaa omaa osaamistasi viikottain. Samalla toki myös tekemään käytännössä ja oppimaan jatkuvasti.

– Matalahierarkisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään verkkokauppojen kokonaisvaltaisen mainonnan parissa
– Monialaista kokemusta kuinka kasvatetaan menestyneitä kotimaisia ja kansainvälisiä verkkokauppoja
– Vastuuta sekä vapautta ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan
– Kokopäivätyön kilpailukykyisellä palkalla
– Joustavuus työajoissa ja vapaat etätyömahdollisuudet
– Pääset valitsemaan omat työvälineesi, sillä elämä on liian lyhyt kärsittäväksi huonoilla laitteilla
– Kattavat terveyspalvelut ja vakuutukset
– Kollegat joilta voit odottaa yhteistä hauskanpitoa, huonoa huumoria ja haastavia otteluita pöytäpingiksessä

NÄHDÄÄN PIAN

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi sähköpostilla osoitteeseen info@arvopartners.fi. Sisällytä sähköpostiin myös CV (tai linkki LinkedIn-profiiliin) ja päivämäärä jolloin aikaisintaan pystyisit aloittamaan työt. Tehtävä tullaan täyttämään heti kun sopiva hakija löydetään.
 Jos sinulla tulee kysyttävää meiltä tai meistä, soita Kari Perkolle +358 40 508 4000 tai Hannu Hokkaselle: +358 40 520 9665 toimistoaikojen puitteissa.

Mikä Arvo Partners on?

Arvo Partners on verkkokaupan moniottelija, joka on keskittynyt skaalaamaan asiakkaitaan menestyneemmäksi. Lisäksi investoimme omaa rahaa, aikaa ja osaamista pienempiin verkkokauppoihin joista kasvatamme kansainvälisiä markkinajohtajia.

 Mitä ja miten me kasvamme? Meillä on kokenut tiimi jonka erityisalaa on verkkokauppa. Liiketoimintana verkkokauppaa on mahdotonta johtaa mutulla, ilman numeroita tai ymmärrystä siitä mistä kasvu syntyy. Isossa kuvassa kasvu syntyy luovista ratkaisuista ja palavasta halusta löytää kasvun lähteet analytiikan, markkinointiviestinnän ja teknologian avulla. Sekä tekemällä asiat kilpailijoitamme paremmin.

Eikö hakusanamainonta kuulosta sinun hommalta?

Vaikka hakusanamainonta ei olisikaan sinun kuppi teetä, mutta sytyit ajatukseen olla uusi osaaja tiimissämme – kuulemme erityisen mielellään ammattitaitoisista osaajista analytiikan, teknologian, sisältöjen, hakukoneoptimoinnin ja konversio-optimoinnin saralta!