Meillä on tarve uusille konsulteille! Miltä kuulostaisi työ arvostetussa, absoluuttista asiakkaiden liiketoiminnan kasvua luovassa, kovatasoisessa ja energisessä toimistossa? No hyvältä, eikö!?

Mainonnan tiimiimme tarvitaan tekijöitä, joiden ydin ja intohimo kohdistuvat analyyttiseen ja tulospohjaiseen mainontaan, jossa alustoina toimivat muun muassa Google Ads, Facebook ja Instagram. Tämän lisäksi konsulttimme kehittyvät laaja-alaisiksi liiketoiminnan ymmärtäjiksi, joiden tehtävänä on tunnistaa kehityskohteita asiakkaan digitaalisessa liiketoiminnassa myös mainonnan ulkopuolella.

MIKSI ARVOLLE TÖIHIN?

 

Kasva ammatillisesti

Ydinosaamiseesi (online-mainonta) pohjautuvan tekemisen lisäksi pääset ottamaan myös aidosti vastuuta asiakkaiden liiketoiminnan kehittämisestä. Asiantuntijanamme keskityt 2–4 asiakkuuteen kerrallaan, mikä antaa tilaa olla oikeasti merkittävä osa asiakkaan kasvutarinaa. Arvolla voit päästä johtamaan eri digimarkkinoinnin osa-alueiden osaajista koostuvia asiakkuustiimejä ja ottamaan vastuuta laajoistakin kokonaisuuksista. Voimme luvata, että meillä kokenutkin tekijä pääsee kasvamaan ammatillisesti uudelle tasolle.

 

Keskity olennaiseen

Arvon asiakaskunta koostuu yrityksistä, joiden markkinointitoimenpiteiden tuloksia mitataan rahassa. Teemme mitattavaa, tulospohjaista digimarkkinointia, jossa päätöksentekoa ohjaa data ja analytiikka. Kehityt osaajana aivan eri tavalla, kun näet aidosti työsi jäljen.

 

Kulttuuri ja jengi vie mukanaan

Tulet osaksi Pohjois-Euroopan kovimmaksi joukkioksi kasvavaa tiimiä, jossa uuden oppiminen ja kehittäminen on jokapäiväistä arkea. Tukea saadaan ja annetaan – et siis ole yksin (edes korona-aikana!). Palkkaamme vain huipputyyppejä, koska kulttuurimme on meille yksi tärkeimmistä asioista – työssä tulee viihtyä ja työn tekemisen kuuluu olla myös hauskaa. Sen meillä tekee ihmiset! Meillä lentää juttujen keskellä huonoimmat vitsit ja viestintäkanavissa randomeimmat meemit. Olemme siis muka-vitsikäs porukka, joka on ylpeä työstään, mutta samalla riittävän nöyrä kehittyäkseen.

 

Asiakkaat

Meillä on todella mielenkiintoisia ja upeita asiakkuuksia pienemmistä verkkokaupoista isoihin omnichannel-ketjuihin ja kaikkea siltä väliltä. Ja mikä tärkeintä, ne ovat täynnä kivoja, ammattitaitoisia ja mielenkiintoisia ihmisiä, joilta mekin opimme koko ajan lisää!

veke-logo
NettiX-logo
Bauhaus_logo
f-musiikki-logo
Autoverkkokauppa-logo
lumise-logo
Finlayson-logo
happy-angler-logo

ONHAN SINULLA?

 • Vankkaa osaamista sekä hakukone- että SoMe-mainonnassa ja Google Analyticsin hyödyntämisestä tulosten analysoinnissa.
 • Halu ja kyky kehittää osaamistasi.
 • Kykyä ottaa vastuuta ja pärjätä välillä kovankin paineen alla.
 • Hyvien tiimityöskentelytaitojen lisäksi myös itseohjautuvuutta ja omatoimisuutta.
 • Hyvät sosiaaliset taidot sekä pelotonta otetta esiintymistilanteissa ja omien ideoiden esiin tuomisessa.
 • Natiivi suomen kieli sekä hyvä suullinen ja kirjallinen kyky kommunikoida englanniksi.
 • Asennetta 💪


Eduksi katsotaan myös vahva kielitaito esimerkiksi ruotsin osalta sekä kokemus RTB-mainonnasta.

MITÄ TARJOAMME

 • Nopeaa kehitystä, matalahierarkisessa yli 20 osaajan porukassa, joka haastaa ja kasvattaa omaa osaamistasi jatkuvasti.
 • Monialaista kokemusta verkossa toimivien kotimaisten ja kansainvälisten yritysten menestyksekkäästä kasvun luonnista.
 • Vastuuta ja vapautta. Pääset myös vaikuttamaan työnkuvaasi.
 • Puhdasta rahaa tilillesi joka kuukausi +muita rahanarvoisia etuuksia, kuten esimerkiksi kattavan matka-, tapaturma- ja terveysvakuutuksen.
 • Saat valita omat työvälineesi.
 • Työkavereita et voi suoranaisesti valita, mutta nämä kollegat haluat!😎
 • Näköalapaikan alalta! (Oikeasti, toimistomme ikkunasta näkyy meri!)
 • Etätyöpaikan. Haluatko tehdä töitä Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä tai kaupungista X ?

 

Mitä asiakkaamme sanovat meistä:

Viimeisimmän asiakaskyselyn mukaan mm. seuraavaa:

“Ylivoimaisesti paras digitoimisto, mitä on ollut”


”Erittäin vahva tietotaito, jonka kautta sisäistäneet meidän liiketoiminnan ja pystyneet sitä kautta tuottamaan uusia näkökulmia ja strategisia toimintatapoja meidän liiketoimintaan.”


”Digitaalisen osaamisen asiantuntija. Alan ammattilaisia.”


“Ammattitaitoisia. Tietävät mistä puhuvat ja kehittävät itseään – ottavat selvää asiasta, mitä he eivät tiedä. Kehittyvä toimisto.”


”Heillä on kyky ja halu ymmärtää meidän liiketoimintaa ja kehittää sitä, ovat tosi sitoutuneita.”

 

Mitä työntekijämme sanovat meistä:

“Arvo tarjoaa mielenkiintoisia haasteita tekijöilleen, mutta samalla myös tukea – ketään ei heitetä bussin alle”


“Arvolla myös seniorit oppivat paljon uutta!”


“Parhaat työkaverit ikinä!”

HAKEMINEN KANNATTAA AINA

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen info (at) arvopartners.fi. Sisällytä sähköpostiin myös CV (tai linkki LinkedIn-profiiliin) ja ajankohta, jolloin aikaisintaan pystyisit aloittamaan työskentelyn meillä.

Jos sinulla herää kysyttävää tehtävästä tai Arvosta yrityksenä, soita Kari Perkolle (CEO) +358 40 508 4000 toimistoaikojen puitteissa.

MITÄ SEURAAVAKSI?

Rekrytointiprosessimme on monivaiheinen, mutta nopea. Hakemuksen jälkeen olemme sinuun yhteydessä ja sovimme mahdollisesti haastattelun.

Haastattelun jälkeen pääset keskustelemaan mahdollisimman monen tulevan työkaverin kanssa. Kuten aiemmin mainitsimme, kulttuurimme on meille yksi tärkeimmistä asioista ja yhteensopivuus työkavereiden kanssa on kaiken A ja O.

Tämän jälkeen testaamme vielä osaamistasosi, jotta pystymme tekemään aloituksestasi mahdollisimman tehokkaan, emmekä ala opettamaan ensimmäisenä päivänä, kuinka käynnistetään Excel!