Tosissaan, ei tosikkona

Parhaat tulokset saadaan aikaiseksi, kun kilpailuhenkiset ammattilaiset työskentelevät pilke silmäkulmassa ‘rakkaudesta lajiin’, ympäristössä, jossa on aidosti hyvä olla.

pysyvyys

Sekä asiakkaamme, että työntekijämme viihtyvät meillä pitkään. Yli puolet asiakkaistamme ja henkilöstöstämme on ollut meillä jo yli 5 vuotta. Kasvuyrityksenä olemme tottuneet elämään jatkuvassa muutoksessa, mutta mikä tärkeintä, inhimillisyys on pysynyt toiminnan ytimessä yrityksen kasvaessa.

inhimillisyys

Arvostamme tervettä työ- ja yksityiselämän tasapainoa sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Meillä on käytössä kattavin terveys- ja vakuutusturva. Pidämme huolta siitä, että luottamus ja avoimuus, joilla asioita käsitellään ovat läsnä arjessa ja asiakastyössä.

Viihtyvyys

Työt teemme tosissamme, mutta osaamme myös pitää hauskaa. Järjestämme yhteisiä matkoja (Esim. Malaga, Kööpenhamina ja Pariisi!), illanviettoja ja harrastuksia. Asiat voimme opettaa, mutta yhteensopivuus porukkaan painaa rekrytoinneissa ylivoimaisesti eniten.
LIIKEVAIHTO

2,8 M€

ASIANTUNTIJAT

27

ASIAKKAAT

31

ASIAKKAIDEN LV. KESKIARVO

206 M€

Kansainvälinen kokemus

Olemme perustamisestamme lähtien toimineet kansainvälisesti. Digitaalinen maailma ei liiemmin piittaa valtioiden rajoista, emmekä mekään. Operoimme siellä missä se on meille ja asiakkaillemme kannattavaa.

Autamme asiakkaitamme myymään ja kehittämään liiketoimintaansa globaalisti Australiasta Alaskaan. Viemme asiakkaita Suomesta ulkomaille ja tuomme ulkomailta asiakkaita Suomeen. Asiakkaita meillä on ollut kuudesta eri maasta. Heidän liiketoimintaansa olemme kiihdyttäneet kymmenissä maissa viidellä eri mantereella.

Ruotsi on jo pitkään ollut meille toinen kotimarkkinamme. Noin neljännes Arvolaisista puhuu ruotsia äidinkielenään.

VARISTON MÄKISTÄ VIRGINIAAN

Sunnuntaiset suunnittelusessiot Variston mäkissä, johtivat siihen, että alkuvuodesta 2014 viisi yhdessä jo vuosia työskennellyttä verkkoliiketoiminnan asiantuntijaa lähti rakentamaan itselleen ja heitä seuraaville parasta mahdollista työpaikkaa. Tavoitteena rakentaa liiketoimintaa, joka on ennen kaikkea inhimillistä, mutta myös tuottavaa, haastavaa ja palkitsevaa, sekä samalla fokusoitunutta mutta riittävän laaja-alaista.

2014-2019

Halusimme olla parhaita yhdessä haastavimmista vertikaaleista, monikanavaisessa kaupankäynnissä ja verkkokaupassa. Se on johtanut meidät sekä syvälliseen strategiseen ymmärrykseen että ‘kädet savessa’ -osaamiseen verkkokaupasta ja sen roolista koko liiketoiminnan ytimessä.

Osakkuudet kansainvälistyvistä verkkokaupoista (Divestock, Jolie Beauty) ovat kasvattaneet osaamista kansainvälisestä skaalautumisesta, rahoituksen keräämisestä, hallitustyöskentelystä, exiteistä ja ennen kaikkea kasvun tekemisestä ja mahdollistamisesta.

2019-

Vuonna 2019 halusimme laittaa osaamisemme todelliseen tulikokeeseen absoluuttisesti haastavimmalla markkinalla, USA:ssa. Amerikan valloitus aloitettiin Virginialaisen perinteikkään J.G. Edelenin kanssa. Tämän jo pitkään jatkuneen asiakkuuden lisäksi olemme päässeet auttamaan muitakin yhdysvaltalaisia yrityksiä niin heidän kotimarkkinallaan kuin ympäri maailmaa.

Asiakkaamme kiittävät tekemistämme tuloksista ja hengestä, jonka luomme ympärillemme: Tosissaan, ei tosikkoina. On ollut hienoa olla mukana rakentamassa useita Suomen kovimmista verkkokaupan kasvutarinoista: Netraudasta Vekeen, Lumisesta Hobby Halliin, Autoverkkokaupasta Bikeshoppiin, Finlaysonista Puuiloon.

Varistosta alkanut polkumme, joka on johtanut meidät seikkailuihin Helsingin kautta Tukholmaan ja Rovaniemen kautta aina Virginiaan asti, on vasta alussa.

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ?