Veke.fi

Yli kolminkertainen liikevaihto kolmessa vuodessa, kannattavuudesta tinkimättä.
Google Ads liikevaihto

+ 1 794 %

Kokonaisliikevaihto (M€)

723

Arvo Partners on ollut erittäin tärkeä kumppani Vekelle: Arvon avulla olemme ylittäneet asettamamme kasvutavoitteet. Heidän proaktiivinen lähestymistapansa ja kyky tuottaa datan pohjalta näkemyksiä ja oivalluksia, auttaa meitä tekemään parempia päätöksiä, parannuksia ja siten jatkamaan kasvuamme. Suosittelen!

indresolodov

Indre Solodov

CDO,

Veken Kaluste Oy

Veken Kaluste Oy on pohjoissuomalainen, perheomisteinen huonekalu- ja lifestyle-yritys. Laajasta valikoimasta löytyy monipuolinen mallisto huonekaluja, mattoja, valaisimia, sisustustuotteita ja puutarhakalusteita. Yrityksellä on sekä verkkokauppa että fyysisiä myymälöitä 4 kpl. Veken Kaluste Oy:n liikevaihto vuonna 2020 oli 23,4 miljoonaa euroa. Yritys työllistää noin 60 henkilöä.

LÄHTÖTILANNE

Veken liikevaihto vuonna 2017 oli 6,6 miljoonaa euroa. Verkkokauppa oli aloittanut toimintansa jo vuonna 2008. Kymmenessä vuodessa verkkokauppa oli noussut 5,3 miljoonaan euroon, mutta kasvu oli kuitenkin enää vain nimellistä (+8 %). Sekä Google Ads ja orgaaninen olivat kääntyneet laskuun. Veken toimitusjohtaja oli omien sanojensa mukaan jo kyllästynyt siihen, että digitaalisen markkinoinnin kumppaneille sai aina opettaa kuinka verkossa myydään huonekaluja.

RATKAISU

Yhteistyö Veken ja Arvon välillä alkoi helmikuussa 2018. Tyypilliseen tapaan ensimmäisenä syvennyttiin analytiikkaan ja muodostettiin käsitys mistä aloittaa. Useista digitaalisen markkinoinnin kanavista löytyi valtava potentiaali. Kahden kuukauden työn jälkeen Google-mainonnan aiempi ennätyskuukausi oli rikottu +63 % kasvulla. Tätä seuraavana kuuna parannettiin myyntiä edelleen, jonka siivittämänä rikottiin myös koko verkkokaupan aiempi myyntiennätys +26 %:lla.

Tulokset puhuivat puolestaan ja neljän kuukauden yhteistyön jälkeen tekemistä laajennettiin hakukoneoptimointiin. Yhteisen matkamme varrella yhteistyö on tiivistynyt ja syventynyt entisestään, käsittäen mm. analytiikkaa, some-markkinointia, markkinoinnin automaatiota ja muita martech ratkaisuja sekä konversio-optimointia. Nykyisin toimimme Veken merkittävänä strategisena kumppanina.

LOPPUTULOKSET

Jo ensimmäisen vuoden aikana Veken kokonaisverkkomyynti kasvoi +50 %. Kolmen vuoden yhteistyön aikana Veken orgaanisen liikenteen myynti on kaksinkertaistettu ja Google Ads liikevaihto on kasvanut huimat +1794 %. Tulokset rohkaisivat myös skaalaamaan kivijalkaa ja yhteistyömme aikana Veke on avannut 3 uutta myymälää. Tänä aikana Veken Kaluste Oy:n kokonaisliikevaihto on kasvatettu 6,6 miljoonasta eurosta 23,4 miljoonaan euroon!